2 items including Újpesten eladó reprezentatív, szintenként külön bejáratú cs.ház (Startapró.hu - Ingatlan, albérlet, Használt családi ház)

Újpesten eladó reprezentatív, szintenként külön bejáratú cs.ház (02/28/11 12:20:54 UTC)

Újpesten eladó teljeskörűen felújított, jelenleg irodaként üzemelő családi ház. (pince szint és tetőtér kiadó!) Boltíves, száraz helyiségekből álló pince felett 2 egyforma elosztású szint, fszt, emelet,/100-100 m2/. A szobák külön bejáratúak. Legfölül egylégterű, magas, világos tetőtér. Az lépcsőházból a szintek külön-külön is használhatóak, önálló bejárattal, több generáció vagy irodai, stb. számára. Az utcáról külön személy és gépkocsibejáró van, zárt udvarban 4-5 gk parkolása lehetséges.

Hidegkúton családi ház nagy kerttel eladó (02/28/11 12:17:04 UTC)

Pesthidegkúton, csendes, összközműves, aszfaltozott utcában, rendezett sarok telken eladó, ez az1986-ban épült, 160 nm-es, dupla komfortos, önálló családi ház. A földszinten található az előszoba, a gyönyörű, 40 nm-es nappali, 1 hálószoba, konyha, étkező, kádas fürdőszoba, külön wc. A nappaliból van feljárat a tetőtérbe, egy szép falépcsőn keresztül. Ugyan innen jutunk ki a téli kertbe is. Az emeleten hatalmas fürdőszoba, tea konyha, csodás, napos háló szoba van 2 erkéllyel,kamra és gardrób.